Kennismaking
Op deze pagina vind je de belangrijke momenten waarop je kennis kunt maken met het Mollerlyceum. Je leest ook hoe de kennismaking verder gaat wanneer je bent toegelaten bij ons op school.

  • Doemiddag

Deze zal plaatsvinden op woensdag 30 november 2016.(14.00 tot 17.00 uur)

  • Informatieavond VWO Plus

Deze staat gepland op 8 februari 2017. (19.30 tot 21.00 uur)

  • Open Dag 

Deze wordt gehouden op zaterdag 4 februari 2017.
  • Aanmeldingsavonden
Als je hebt gekozen voor het Mollerlyceum dan kom je op dinsdag 07 maart of woensdag 08 maart 2017 naar onze school om je aan te melden. Ook dit is weer een moment waarbij je kennis maakt met het schoolgebouw en met onze docenten. Lees meer hierover bij aanmelden.
  • Kennismakingsmiddag
Als je bij ons op school bent toegelaten, krijg je een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag op woensdag 7 juni 2017. Je weet dus voor de zomervakantie al bij wie je in de klas zit en wie je mentor wordt!  Op deze middag krijg je veel informatie over het nieuwe schooljaar, bijvoorbeeld over de iPad, je boeken en de kleding voor de gymlessen. Ook krijg je leuke opdrachten om het schoolgebouw alvast beter te leren kennen.
  • Introductieweek
De eerste schoolweek  na de vakantie is meteen de introductieweek. In die week leer je alles over de school en je rooster. Ook leer je over het gebruik van de iPad en je krijgt je eerste lessen studievaardigheid. Daarnaast zijn er in de middag allerlei activiteiten om je klas en de andere brugklasleerlingen goed te leren kennen. Zo hebben we bijvoorbeeld een sport- en spelmiddag en een circusmiddag. Na deze week ken je je klas, kun je de weg vinden in de school, weet je hoe je rooster in elkaar zit en wat je allemaal met Magister kunt doen.  Nu kan het echte werk beginnen!

Contactgegevens

Bolwerk Zuid 168
4611 DX Bergen op Zoom

Postadres: Postbus 471
4600 AL Bergen op Zoom

Telefoon: 0164-241550
info@mollerlyceum.nl