Topprogramma's

Waar kies je voor?

  •  MDM staat voor Media, Design en Marketing. Het is een combinatie van de vakken beeldende vorming, tekenen, handvaardigheid, techniek en economie. Je ontwerpt producten en bedenkt manieren om mensen enthousiast te maken voor jouw product. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een winkel: je bouwt een maquette, ontwerpt een logo en maakt reclame. Ben je creatief, ondernemend, heb je (een beetje) technisch inzicht en kun je goed samenwerken met anderen, dan kies je voor het topprogramma MDM!
  • In het topprogramma Sport maak je kennis met verschillende sporten. Dat doe je ook tijdens de ‘gewone’ uren LO, die iedereen volgt, maar in dit topprogramma  heb je twee uur sport extra, waardoor je veel meer kunt leren en beleven. Veel activiteiten zijn op school of op een andere locatie. Ben jij sportief, houd je van bewegen, organiseren en (sportieve) uitdaging, dan is het topprogramma Sport zeker iets voor jou!
  • In het topprogramma Discovery staan de woorden ontdekkenonderzoekenverwonderen en creatief oplossen centraal. Je gaat in de loop van de tijd op ontdekkingstocht door de wereld van wetenschap en techniek, klassieke oudheid, wiskunde en sterrenkunde en je zoekt naar antwoorden op ingewikkelde filosofische vragen. In de brugklas ga je het eerste halfjaar aan de slag om vaardigheden te oefenen, zoals creatief denken en onderzoeken. In het tweede halfjaar mag je beginnen aan je eigen onderzoek. Een kennismaking met de Legoleague behoort tot de mogelijkheden. Ben je onderzoekend naar de wereld van vroeger en nu en verdiep je je graag in ingewikkelde vraagstukken, dan kies je voor het topprogramma Discovery!
  • De letters van het topprogramma EL staan voor Europese Leerroute; vakken als aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijleer, economie en de talen komen hier samen. Je werkt aan projecten over Europa. Je leert over landen, talen en culturen, over geschiedenis en economie en over alles wat er op dit moment gebeurt in Europa. Je gaat op reis en bezoekt een buitenlandse school. Ben je onderzoekend, nieuwsgierig en kijk je graag over grenzen heen, dan is het topprogramma EL vast iets voor jou. Dit topprogramma is het enige programma dat je tot aan je eindexamen op het Mollerlyceum kunt volgen. Lees verder op onze website bij Europese Leerroute.Contactgegevens

Bolwerk Zuid 168
4611 DX Bergen op Zoom

Postadres: Postbus 471
4600 AL Bergen op Zoom

Telefoon: 0164-241550
info@mollerlyceum.nl