VWO +
  • Heb je een vwo-advies, word je graag uitgedaagd, ben je gemotiveerd en een echte doorzetter?  Dan kun je bij ons ook kiezen voor de vwo+ variant. Hier ga je sneller door de vwo- leerstof heen, zodat er tijd overblijft voor uitdagende en afwisselende plus-opdrachten.
  • Vwo+ betekent onderzoek doen, zelf dingen ontdekken en veel leren. Je leert alles wat ‘gewone’ vwo leerlingen ook leren, maar het gaat allemaal wat sneller. Daardoor blijft er tijd over om je meer in de stof te verdiepen of om uitdagende en bijzondere opdrachten uit te voeren. Je doet dus geen extra werk, je doet het anders!
  • In vwo+ krijg je les van docenten die zelf extra opgeleid zijn om jou uit te dagen. Een vast team dat jou leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Door de extra uitdaging kun je wel eens tegen teleurstellingen aanlopen. Heb jij dan het doorzettingsvermogen om -met behulp van de docent- het opnieuw te proberen en het een volgende keer beter te doen? Als het antwoord ‘ja’ is, dan is vwo+ een goede keuze voor jou!
Contactgegevens

Bolwerk Zuid 168
4611 DX Bergen op Zoom

Postadres: Postbus 471
4600 AL Bergen op Zoom

Telefoon: 0164-241550
info@mollerlyceum.nl