ZoomMavo

Hoe duidelijk kan het zijn: De ZoomMAVO, dé school voor alle leerlingen met een Mavo-advies, uniek in de regio.

Waarin onderscheiden we ons van andere scholen?

We zijn in de lessen niet alleen bezig met het leren van kennis, maar je leert ook veel zaken die je nodig hebt om verder te komen in je leerloopbaan, zoals samenwerken, computer-vaardigheden, creativiteit, kritisch denken en goed communiceren en op verschillende manieren. Veel van deze vaardigheden komen extra aan de orde in onze projectweken waarin het rooster verdwijnt, en we op een heel actieve manier, binnen en buiten de school, aan de slag gegaan wordt. De school bereid je daarmee voor om succesvol te zijn binnen het MBO en in je verdere loopbaan.

we hebben veel contact met het MBO en bedrijven in de buurt. Zo kijken de derdeklassers bijvoorbeeld elk jaar bij Cargill rond. Samen met het MBO wordt er gekeken naar je interesses om je leerloopbaan maximaal in te richten.

En wat na de ZoomMAVO? We gaan vanaf het eerste jaar ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt. We gaan dus een aantal keer op bezoek bij MBO-opleidingen, om te onderzoeken welke opleiding bij jou past.  Zo kun je een goede keuze maken in welke richting je verder wilt gaan. Zo werken we met het hele team aan een brede basis voor jouw toekomst, jouw leerloopbaan!
Contactgegevens

Noordzijde Zoom 61
4613 AB Bergen op Zoom

Postadres: Postbus 471
4600 AL Bergen op Zoom

Telefoon: 0164-240292
info@zoommavo.nl