Medewerkers
  • Directie

De dagelijkse leiding van de ZoomMAVO berust bij de locatiedirecteur. Deze locatiedirecteur heeft een adviserende rol naar de algemene directie van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bij de vaststelling van het centrale beleid van de scholengroep en voert dit uit.

  • Docenten 

Binnen de ZoomMAVO begeleiden ongeveer 20 docenten de leerlingen. Deze docenten bezitten samen een grote deskundigheid en creativiteit. In goed ‘teamwork' zetten zij zich met hun uitgebreide ervaring in voor elke leerling. De school wil leerlingen hiervan ook zo veel mogelijk laten profiteren. Dat dit weer positief uitwerkt op de arbeidsvreugde en de inzet van onze docenten is duidelijk.

  • Onderwijsondersteunend personeel

We hebben op de ZoomMavo een conciërge die in de praktijk van alledag een spilfunctie heeft. Hij zorgt  bijv. voor het openen en sluiten van de gebouwen, maar is tegelijk praatpaal voor de leerlingen. Verder regelt hij dat het op school rustig is. Zo kan iedereen geconcentreerd werken en leren.

De administratie wordt gedeeld met het Mollerlyceum, en bevindt zich op het Bolwerk..  

  • Catering 

In de ochtendpauze en tussen de middag is de keuken open en zorgen de dames van de catering voor verse broodjes en gezonde versnaperingen. Dus geen probleem als je je brood bent vergeten. Volgend schooljaar zal er geen cateringfaciliteit meer aanwezig zijn op het gebouw van de ZoomMAVO.
Contactgegevens

Noordzijde Zoom 61
4613 AB Bergen op Zoom

Postadres: Postbus 471
4600 AL Bergen op Zoom

Telefoon: 0164-240292
info@zoommavo.nl