Overige kosten

Naast boeken gebruiken leerlingen nog andere leermiddelen zoals schriften, schrijfmateriaal, agenda, tekendoos, passer en geodriehoek. Alle leerlingen hebben verder een rekenmachine en soms (een) woordenboek(en) nodig. Aanschaf kan het beste na overleg met de docent gebeuren.

Leerlingen binnen de beroepsgerichte afdelingen van het vmbo moeten afhankelijk van hun afdeling vanaf klas 3 in het bezit zijn van werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (veiligheidsschoenen, veiligheidsbril) en enkele gereedschappen. Dit alles kan na advies van de betreffende docent worden aangeschaft.

Voor elke leerling is op school een kluisje beschikbaar. Het is gewenst dat iedere leerling ook daadwerkelijk gebruik maakt van een kluisje. Er wordt geen huur in rekening gebracht voor het kluisje.

Daarnaast heeft elke leerling sportkleding nodig: een zwarte sportbroek of legging en een wit T-shirt met het logo van de school. De verkoop van de gymkleding verloopt via het bedrijf 'Workinstyle'. Gymkleding kan besteld worden via hun website/webshop. Alleen in de eerste schoolweken wordt een pas- en koopmoment aangeboden. De kosten voor een wit T-shirt met logo (verplicht voor alle leerlingen) bedragen € 10,-. Tevens wordt er een zwarte korte broek aangeboden voor € 10,-. Het is ook mogelijk om direct sokken en/of schoenen aan te schaffen via de webshop. Een link naar de webshop vindt u op de homepage van de website.

Excursies en de toegang tot culturele activiteiten zijn voor eigen rekening. Zie voor een overzicht van de kosten van de diverse buitenschoolse activiteiten het item resumé (kosten: resumé).
Contactgegevens

Onze Lieve Vrouw ter Duinenlaan 201
4641 RM Ossendrecht

Postadres: Postbus 52
4640 AB Ossendrecht

Telefoon: 0164-672302
info@zuidwesthoekcollege.nl